Sitness Sitness Met Halve Fitnesskruk Fitnesskruk Met Bal SVLpqzMGjU
Ladenblok box Big Exacompta Plus ClassicFramboos tCQhxBdosr
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Ok etageMet Trapeziumvormige 2400 Stalen Eurokraft Breedvakstelling LegbordpanelenVeldbreedte Mm doQrCxeBW
x
De beste video's van het web, elke dag actueel.
Pendel Ø25cm Malunga Lucide Wit E27 80OknwP
Het vernederen van anderen maakt je…
1.438
Advertisement
Sitness Sitness Met Halve Fitnesskruk Fitnesskruk Met Bal SVLpqzMGjU

Niet iedereen kan een verschil maken in het bestaan van anderen, het is niet genoeg om de moed en de wil te hebben om te handelen om de toestand van degenen om je heen te verbeteren met kleine of grote menselijke gebaren. Om deze daden van altruïsme uit te voeren, is een innerlijk duwtje nodig, het is geen plicht, maar het is om je eigen weg te blijven volgen door anderen op een natuurlijke manier hun eigen weg te laten gaan. Er zijn echter mensen in de wereld die niet weten hoe ze moeten “leven zonder te laten leven".

Ip44 2700k Aluminium Gimba Noxion Led Spot 6wDimbaar sCtQrdxh
foto: pexels

Deze individuen zijn in staat om alleen verder te gaan als iemand anders achterblijft, en om dit te bereiken gebruiken ze alle middelen die ze tot hun beschikking hebben, materieel of psychologisch. Als het om mensen gaat die een ongelukkig leven leiden, doen ze er alles aan om dat van anderen te verslechteren, in plaats van te proberen hun eigen leven te verbeteren. Als ze in plaats daarvan het geluk hebben een bevoorrecht bestaan te leiden, kunnen ze er niet genoeg voldoening uit halen zonder iemand neer te halen, door tegenslagen, tekortkomingen, zwakheden, fouten en defecten te benadrukken.

Vernedering is hun favoriete wapen, ze gebruiken het dagelijks om al diegenen die ze tegenkomen onderuit te halen, zowel in relaties als op het werk. Als ze een beetje macht en autoriteit hebben, misbruiken ze het om ervoor te zorgen dat anderen beperkt blijven tot hun achtergestelde status.

Ze kunnen zich ook in de beste situatie bevinden of belangrijke doelen bereiken, maar niets is ooit genoeg omdat ze in principe lijden aan enorme minderwaardigheidscomplexen en geen andere manier kennen om zichzelf te verheffen boven andere mensen door hen te gebruiken. Alle arrogantie, oppervlakkigheid en trots die wordt geprikkeld is slechts de uiterlijke schijn van een diep ongelukkig zijn. Jammer genoeg is er geen remedie, integendeel, de enige verlichting is degenen die zwakker zijn te pijnigen of hen te verzwakken om ze vervolgens pijn te doen.

foto: Fox 2000 Pictures - Dune Entertainment

Anderen vernederen is nooit een verstandige investering, het betekent niet de gave van vooruitziendheid hebben. Vroeg of laat verspreidt al het gif zich en alle slechtheid die is gegeven, keert terug naar de afzender door de onverbiddelijke wet van “oorzaak en gevolg”. Morgen wordt geoogst wat vandaag wordt gezaaid, het is onvermijdelijk, dus om vernedering te gebruiken om plezier en voldoening te verkrijgen, ben je veroordeeld tot een einde vol ellende en eenzaamheid.

Een goed leven mag echter niet uit angst of winst worden geleid, het moet alleen de oprechte uitdrukking zijn van een vriendelijke ziel, een weerspiegeling van een leven van respect en menselijkheid.

Laat een opmerking achter!

Sitness Sitness Met Halve Fitnesskruk Fitnesskruk Met Bal SVLpqzMGjU

Advertisement

Dit Moet Je Zien

Advertisement

Gezien 5 uren geleden

Sitness Sitness Met Halve Fitnesskruk Fitnesskruk Met Bal SVLpqzMGjU
4.581

Gezien 19 minuut geleden

Sitness Sitness Met Halve Fitnesskruk Fitnesskruk Met Bal SVLpqzMGjU
3.317

Gezien 3 uren geleden

Sitness Sitness Met Halve Fitnesskruk Fitnesskruk Met Bal SVLpqzMGjU 2.978
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Sitness Sitness Met Halve Fitnesskruk Fitnesskruk Met Bal SVLpqzMGjU

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

© 2019 Bekijkdezevideo.nl
Volg ons:

Onze dagelijkse missie? Je verbazen, inspireren en ontroeren met de beste video's van het web, zorgvuldig geselecteerd om jou elke dag de beste video's te bieden om te kijken en te delen.

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt